• ST Taxatiediensten

    Woningtaxaties

Woningtaxaties

NWWI taxatie voor aan- of verkoopbeslissing

Bij het kopen van een woning heeft u te maken met de verkopende partij en vaak een professionele makelaar. Een onpartijdige en onafhankelijke NWWI taxatie versterkt uw positie in de onderhandelingen met de verkoper of de verkoopmakelaar. Als u uw woning wilt verkopen, zijn er verschillende methoden: een makelaar inschakelen, online aanbieden, adverteren in de krant, etc. Het is belangrijk om de waarde van uw woning vooraf te laten bepalen. Met een objectieve taxatie bent u op de hoogte van een realistische vraag- en verkoopprijs.

 

Taxatie bij echtscheiding of boedelsplitsing

Bij echtscheiding, boedelsplitsing, erfenissen, en andere vergelijkbare situaties is een onpartijdige en objectieve taxatie van essentieel belang. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring worden onze taxaties geaccepteerd door betrokken partijen, waaronder rechtbanken, advocaten en notarissen. Wij begrijpen de complexiteit van deze situaties en zorgen voor een deskundige taxatie die voldoet aan de vereisten van alle betrokken partijen.

Hypotheek

NWWI taxatie voor hypotheek

Bij het aanvragen van een hypotheek voor uw woningfinanciering worden onze NWWI taxatierapporten geaccepteerd door alle geldverstrekkende instellingen en banken. Het rapport vermeldt alle relevante waardes die verband houden met uw hypotheekaanvraag. Onze taxatierapporten worden opgesteld door volledig gecertificeerde taxateurs.

 

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI valideert taxatierapporten van woningen die zijn opgesteld door aangesloten taxateurs en zorgt ervoor dat elke NWWI taxatie uniform en in overeenstemming met duidelijke richtlijnen wordt uitgevoerd. Hierdoor krijgen geldverstrekkers, intermediairs en consumenten heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de manier waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die voldoen aan strenge kwaliteitseisen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. U kunt erop vertrouwen dat een NWWI taxatie voor uw hypotheekaanvraag bij ons in goede handen is.