• Ons kantoor

Wie zijn wij?

St Taxatiediensten is een onafhankelijk en multidisciplinair taxatiebureau. Opgericht in 2004 door Michiel Scholten. Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn bij ons vanzelfsprekend. Onze register-taxateurs beschikken over uitgebreide ervaring op het gebied van taxaties. Zij weten ten behoeve van financieringen, verzekerings-doeleinden en fiscaliteit uw eigendom op waarde te schatten. Vele opdrachtgevers ervaren dagelijks de meerwaarde van St Taxatiediensten.

Ons bureau is aangesloten bij brancheorganisatie Vastgoedpro.
De taxateurs staan ingeschreven in het NIVRE en bij NRVT in de kamers Wonen en Bedrijfsmatig vastgoed.  

Het team

Bij ST Taxatiediensten zijn we trots op ons dynamische en ambitieuze team, dat voortdurend op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de taxatiewereld. We streven naar persoonlijke en professionele groei, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot het leveren van de beste service aan onze klanten. Met diepgaande vakkennis en een gedreven mentaliteit zetten we ons in om altijd het beste resultaat te behalen.

Wij vormen de brug tussen traditie en innovatie, waarbij we waardevolle ervaring combineren met een frisse objectieve kijk op taxaties. Ons team staat klaar om uw taxatiebehoeften in de regio Limburg te vervullen met een persoonlijke en professionele aanpak. Samen streven we naar het bereiken van uw doelen en het bieden van waardevol inzicht in uw vastgoedwaarde.

Michiel Scholten

Wouter van de Vendel

Etiƫnne Glaudemans

Chantal Puts

Rachelle Wijsen